Begin van het jaar was ik behoorlijk moe – 2019

Hein Smits:

Hallo, ik wil me even voorstellen.

Mijn naam is Hein Smits.

Begin van het jaar was ik behoorlijk moe, en ik wist niet waar dat vandaan kwam. Via de huisarts werden allerlei testen gedaan zoals bloed, hart en longen. Alles was zover in orde. Bij dieper onderzoek bleek het uiteindelijk om de ziekte van Pfeiffer te gaan.

Hierdoor kon ik mijn werk niet meer doen. Ik zat helernaal uitgeput thuis en was constant maar aan het slapen. Ik had nergens geen zin meer in en ik voelde me ook emotioneel en mentaal niet meer in balans. Ik had via de positieve berichten van mijn schoonmoeder al eerder gehoord van een Bodycheck.

Na het maken van een afspraak werd er gekeken begeleiding, nazorg en ondersteuning is voor de patiënten. Hierdoor worden de problemen op langere termijn vaker alleen maar ernstiger”.

“De afgelopen jaren hebben enorm veel mensen mijn praktijk bezocht en met veel tevredenheid en dankbaar-heid, hun succesverhalen liegen er niet

om. Een scala van verschillende mensen: kinderen, tieners, naar stress en mogelijke oorzaken vanuit mijn lichaam en geest. Er kwamen veel punten aan het daglicht, wat me toch bewustwording heeft gegeven in zijn geheel. Ook werd er gekeken naar mijn voedingspatroon en levensstijl, waardoor ik ook hierin meer inzicht kreeg.

Mijn gewicht is mede daardoor nu afgenomen van 112kg naar 100kg en dat voelt prettig. Ik voelde dat het na ieder sessie beter ging. Meer energie, vitaler, weer zin om dingen te doen, heerlijk. huisvrouwen, zakenmensen, bejaarden, sporters. Zelfs enkele huisartsen en assistentes, HBO-therapeuten en veel verpleegsters uit de zorg. Ook zij zijn verbaasd over wat de Bodycheck over hun lichaam vertelt en voelen het verschil van energie vanaf de eerste sessie”. Zelf staat Bram niet stil bij zijn eigen successen, ik kan niet iedereen beter maken’, stelt hij ledereen die niet weet wat er aan de hand is met zijn lichaam, raad ik zo’n complete Bodycheck aan.

Met dank aan Bram Pfeifer.

nuchter. “Bovendien is er nog een wereld te verdienen. Mensen vinden het heel normaal om jaarlijks hun auto weg te brengen voor een APK keuring, maar voor hun eigen veel complexer bio-energeti-sche systeem nemen ze genoegen met de paar vragen van de huisarts. Toch lijkt ook de reguliere kant langzaam open te staan voor deze vernieuwing”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *