Bodycheck van je eigen lichaam – Januari 2019

Hallo mijn naam is Els van Neer- Brenner

ben 81 joor oud, en ben een trotse Oma van 3 kleinkinderen. Hier hoop ik nog lang van te mogen genieten, echter voelde ik me al langer niet meer fit, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik stond ‘s morgens op met hevige hoofdpijnen,

dit werd van kwaad tot erger. Ook psychisch me steeds meer achteruit gaan. Tot ik uiteindelijk in een zware depressie terecht kwam, mijn conditie werd steeds slechter en had nauwelijks nog eetlust.

Op aanraden van mijn dochter, die uiteindelijk ook geen uitweg meer zag, door ik bij de refulier geneeskunde ook geen baat had, ben ik terecht gekomen bij Gezondheidscentrum Urmond. Dankzij deze behandelmethode, ben ik weer op de weg terug.

Ik heb me sinds lange tijd niet meer zo goed gevoelt, het heeft me veel geduld gekost, des te meer omdat je niet meteen resultaat kunt verwachten. Maar het gaat wel telkens vooruit, de heer Bram Pfeifer heeft dat geduld en zijn steun is onvoorwaardelijk.

Dankzij hem ben ik er weer, heb weer zin in het leven en mijn conditie wordt alleen maar beter. Ik kan het echt iedereen aanraden, die niet meer weet hoe nu verder. Hier kom je er echt achter wat er speelt, elke klacht heeft namelijk een oorzaak. Ik zie de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet.

Met lieve groet Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *