ik ben 13 jaar.

Ik had maandenlang veel angsten en overspannenheid, daardoor kreeg ik veel buikpijn en hoofdpijnen.Avonds bleef ik piekeren en nachts kon ik niet meer slapen, waardoor ik morgens misselijk was en bijna niet meer kon eten.Ik voelde me ongelukkig, iedere dag slechter, waardoor ik over mezelf ging nadenken.Met deze klachten ben ik eerst naar de huisarts geweest, ik kreeg medicijnen voorgeschreven, maar die werkte niet.

Mijn moeder had goede resultaten gehoord van Gezondheidscentrum Urmond, en voor mij een afspraak gemaakt.Vanaf de eerste behandeling kon ik beter slapen, had ik veel minder zenuwen, en was meer ontspannen en rustig.Meneer Bram heeft goed naar mijn eigen verhaal geluisterd waar ik mee rondliep al die tijd.

Bij ieder sessie heeft hij heel veel met mij gesproken en dat werkte ook.

Ik ben super blij dat het nu over is en dat ik zonder stress naar school kan gaan. Dank u wel, ik ben zo dankbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *