Onverklaarbare hevige pijn aan mijn spieren – 2020

Toen ik voor de eerste keer naar Dhr Bram ging had ik onverklaarbare hevige pijn aan mijn spieren en ik kon mij ook moeilijk focussen op taken die ik wou uitvoeren. Ik was ook met een opleiding begonnen die 4 jaar zou duren en ik wou toch heel graag zowel fysiek als mentaal fit en mij gezonder voelen.

Ik ben toen begonnen aan alle sessies van de biofeedback  en voelde na ieder keer dat mijn lichaam en geest in balans kwamen. Ik ervoer rustin mijn Geest en ik was heel wat energierijker. 

Voor mij was het een heel mooi bewustzijnsproces dat mij op elk niveau heeft aangesterkt. Heel de weg nr genezing , was voor mij het zelfgenezend vermogen activeren.   Dankzij deze methode heeft het  mij heel veel inzichten verworven in  hoe wij als mens functioneren. Ik heb kunnen voelen hoe ons mentale en emotionele toestand zo  verweven is met mekaar en dat het heel belangrijk is om nr mijn lichaam te luisteren. Ik heb mij terug heel goed kunnen focussen op de dingen die ik in mijn leven graag wilde doen en dankzij deze mooie ervaring van de feedback kan ik mijn dromen met liefde , rust en vertrouwen tegemoet gaan.

Ik raad het iedereen aan die zichzelf wil ontdekken 

Lieve groetjes Lili 🙏💝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *