Onze zoon, 16 jaar oud is sinds 2019 onder behandeling bij Dhr. Pfeifer

Februari 2020

Onze zoon, 16 jaar oud is sinds 2019 onder behandeling bij Dhr. Pfeifer vanGezondheiscentrum Urmond. Dit i.v.m aanhoudende klachten na de ziekte van Pfeifer in 2016. Onze zoon Bleek zoals de internist aangaf een erge vorm van de ziekte van Pfeiffer te hebben.
Na enkele jaren onder behandeling te zijn geweest bij een internist, besloten we na overleg met onze zoon te onderzoeken of de complementaire zorg mogelijk meer te bieden had. Zodoende kwamen we terecht bij Gezondheidscentrum Urmond. Op het moment van kennismaking aldaar had onze zoon met name nog klachten van aanhoudende
vermoeiheidsklachten weinig energie en concentratieverlies welke hem belemmerde in zijn dagelijkse activiteiten die met name op school en tijdens het leren en sporten zichtbaar waren en resulteerden in minder goede resultaten.
Met name de rustige en heldere benadering van DHR Pfeifer maakte dat onze zoon zich vlug op zijn gemak voelde en vertrouwen had in een goede afloop. We hebben een digitale blauwdruk van het lichaam laten maken en dat gaf meer inzicht in oorzaken op lichamelijk gebied, maar ook op onderliggende stress die zijn weerslag had op het geestelijk functioneren.
Door de ondesteuning, begeleiding en het harmoniseren ging het lichaam langzaam aan over tot het eigen genezend vermogen. Er is met name ingezet op bio resonantie therapie, leefstijl en voedingsadviezen en ontspanning door stoelmassage. Verder werden er hoogwaardige en
uitsluitend wetenschappelijk bewezen voedingssupplementen ingezet. Niet goedkoop maar wel doorslaggevend.
Op dit moment lijkt het einde van de behandelingen langzaam aan in zicht te komen. Onze zoon heeft een enorme progressie doorgemaakt en dat is zichtbaar op zowel lichamelijk,geestelijk en sociaal gebeid. Na lange tijd kunnen we weer zeggen dat we onze zoon weer als vanouds herkennen. Daar zijn zowel onze zoon als wij als ouders hem erg dankbaar voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *