Levenskwaliteit en levensverlenging

Gezondheidscentrum Urmond biedt een aanvulling en ondersteuning van de reguliere begeleiding waardoor de levenskwaliteit en levensverlenging verbetert. Als de welvaartsziektes chronisch worden, is het belangrijk om oorzaak en stress op te sporen.

RECENSIE PATIËNT:
De eerste afspraak vond ik spannend want ik wist niet wat mij te wachten stond. Na het eerste gesprek met Bram en de eerste behandeling heb ik aangegeven ermee te willen doorgaan. Nadat ik Vabo-N vitamines ging gebruiken ging het een stuk beter. Meer energie, een betere ontlasting en ik viel niet meer af. Een diverticulitis ontsteking heb ik niet meer gehad. Soms heb ik nog buikpijn bij stress maar dat is goed vol te houden.
Aan het dieet ben ik heel goed gewend. Vroeger wilde ik nooit eten maar jij, Bram, hebt mij aan het eten gekregen. Mijn lichaam is weer in balans dankzij jou. Bram heel hartelijk dank en ik kom nog terug voor een
A.P.K.-keuring.

RECENSIE PATIËNT:
Ik ben 50 jaar en ben zelfstandig ondernemer. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik mij gewend tot Bram. Ik was volledig opgebrand en had ook wat erectieproblemen. We zijn begonnen met Bio-feedback. Naarmate het proces vorderde begon ik mij wat beter te voelen maar de erectieproblemen bleven. Na een afspraak met de huisarts en onderzoeken werd prostaatkanker geconstateerd. Er waren meerdere mogelijkheden. Naast opereren was actief monitoren van de prostaatkanker ook een mogelijkheid. De uroloog kon mij niet overtuigen dat opereren de beste optie was. Aangezien ik nog altijd maandelijks naar de behandelingen bij Bram ging heeft Bram mij in contact gebracht met een arts in Den Haag (bioloog).

Deze arts heeft een schema opgesteld voor een gezondere levensstijl, gezondere voeding en elke dag Vabo-N vitamines. Dit in combinatie met mijn maandelijkse behandelingen bij Bram heeft ervoor gezorgd dat ik nu niet voor een operatie kies.

Mocht u iets soortgelijks overkomen dan zou ik willen adviseren de situatie kritisch te bekijken. Volg niet blindelings het advies van de arts maar ga zelf eens op onderzoek. Mij vader is 1 ½ jaar na zijn operatie gestorven aan de gevolgen van uitgezaaide kanker. Als hij destijds ook kritischer was geweest dan weet ik zeker dat hij langer geleefd zou hebben.

Een bodycheck van je eigen lichaam. Wij kijken naar stress & oorzaak van klachten. Neem je gezondheid in eigen handen.

Geen bijdrage eigen risco.
Behandeling volgens afspraak.
Vergoeding via zorgverzekeraars conform alternatieve geneeswijze
O.a. VGZ, Zilveren Kruis, Mensis, CZ en vele anderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *