Gebruikte apparatuur

Photon Wave & CFCF Tester

Photonwave

Gebruikte apparatuur-pagina-1

Dit kleurlichttoestel is samengesteld met unieke smalbandfilters en een prachtig kleurenpalet dat ontwikkeld is vanuit de ervaring van onderzoekers, artsen, functioneel optometristen, osteopaten, fysiotherapeuten en psychologen. Wereldwijd zijn er momenteel +/- 600 artsen/therapeuten werkzaam met die unieke apparaat.

Tijdens de kleurlichtsessie’s, word er vanuit de photonwave het prachtige gekleurde licht rechtstreeks gegeneerd op de ogen, dit word als zeer aangenaam ervaren door zowel jong als oud.

” De mensen komen opgelaten naar binnen, en gaan opgeladen naar buiten ! “

 Computerized Functional Colour Field Tester (CFCF Tester)

Gebruikte apparatuur-pagina-2 Gebruikte apparatuur-pagina-3 Gebruikte apparatuur-pagina-4

Met deze CFCF tester word er een objectieve test gedaan om het effect van lichttherapie aan te tonen. We meten het functionele gezichtsveld, de blinde vlek en de kleurenvelden (rood, groen, blauw). De meeting van de blinde vlek laat toe om na te gaan of de gezichtszenuw vernauwd is en daardoor te weinig elektrische prikkels doorgeeft. De meeting van de kleurenvelden geeft een inzicht in problemen en klachten en dit zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Een verkleind blauw veld duidt op mentale- of leerproblemen, een groen veld op emotionele problemen en stress, een rood veld of fysieke klachten.

Gezichtsveld meting voor en na 6 sessie’s.

Gebruikte apparatuur-pagina-5