Geschiedenis/ontwikkeling

Dr. Wiliam Nelson, het brein achter de Indigo

Van “wetenschappelijk” NASA medewerker aan het ruimteprogramma van de Apollo tot “voorstander van de alternatieve geneeskunde” !

Het Indigo apparaat werd ontworpn door Dr. William Nelson, wonend in Budapest. Hij is een gekend schrijver en conferencier.  Dr. Nelson heeft uitgebreide vorming: fysicus, quantumfysicus, wiskundige, informaticus, arts, natuuropaat, accupuncteur, en homeopaat. Hij is ertoe gekomen al deze diciplines te verenigen in een dynamische methode die iedereen kan begrijpen: een synergetische benadering die wiskunde, quantumfysica, elektronica, alternatieve en energetische geneeskunde verenigt.

Als quantumfysicus en elektronica ingenieur wist Nelson zich te onderscheiden door het navigatieprogramm van Apollo 13, in de jaren 70, te herschrijven, waardoor 3 astronauten de nodige bijsturing konden verrichten, nodig, om tegen alle verwachtingen in, veilig en wel op aarde terug te keren.

Hij heeft wereldwijd conferenties gehouden, over quantum biologiem energetische geneeskunde, homeopathie en naturopathie. Als schrijver van een 70 tal studies over homeopathie, is Dr. Nelson een van de meest vooraanstaande promotors van natuurgeneeskundige methodes. Bij het ontwerpen van zijn biofeedback apparatuur, werd hij voor een immens probleem gesteld. Niemand kon de computer programmeren tegen een betaalbare prijs. Niemand had de nodige kennis in informatica, geneeskunde, quantum biologie en elektronica. William Nelson had al deze troeven, maar was geen compotent programmeur. De deskundigen zeiden dat tenminste 5 professionele programmeurs nodig waren en 2 jaar om dit werk tot een goed einde te brengen. Nelson leerde het programmeren in een maand tijd ! Één jaar later, was het programma van 50 octets klaar, uitgeschreven en over de hele wereld in gebruik !